Arrangementen in de vliegtuigsuite

Na bijna een jaar gasten te hebben mogen ontvangen in ons vliegtuig gaan we op basis van deze ervaringen de logeermogelijkheden uitbreiden met arrangementen. We willen zoveel mogelijk voor onze gasten een verblijf op maat aan kunnen bieden en deze voorbeelden brengen u waarschijnlijk op een idee.

Dineren

Er ligt een lijstje met aanbevolen restaurants en een plattegrond van het dorp klaar om uw keuze te kunnen maken. Nieuw gaat worden dat dit al vooraf bij de boeking geregeld kan worden inclusief een wijnarrangement aan tafel. Kosten zijn 50,- p.p. voor een drie-gangen keuzemenu inclusief de wijnen.

Sushi laten bezorgen

Ook dat is mogelijk en al vooraf te bestellen inclusief een passende fles wijn of droge sherry uit onze fraaie collectie.

Privé wijnproeverij

In de koelkast en de bar hebben we een viertal halve flesjes wijn klaarliggen mét uitgebreide beschrijving zodat men in het vliegtuig een privé wijnproeverij voor zichzelf kan organiseren. Prijs per flesje is 10,- Hartige snack’s zijn standaard aanwezig.

Extra’s om je geliefde te verrassen

De ervaring heeft ons geleerd dat een overnachting in de Friendship vaak als romantisch uitje wordt geboekt. Hoe leuk is het dan als bij binnenkomst er een mooie bos bloemen, doosje bonbons, fles Champagne enz. klaarstaat. Ook het ophangen van slingers behoort tot de mogelijkheden.

Combinatie met onze gewone B&B

Veel gasten komen van ver en dan is een verblijf voor één nacht soms wat aan de korte kant. Op basis van beschikbaarheid kunnen we er een nachtje in één van onze 5 gewone kamers aan vast plakken. Als extra service staan er fietsen klaar om de omgeving te gaan verkennen.

Proefles in een echt vliegtuigje

Na het uitchecken, de volgende dag rond 12:00 uur, rijd je in 20 minuten naar Breda International Airport om een stukje te gaan vliegen over Brabant waarbij het zeker mogelijk is over ons vliegtuig heen te vliegen en een paar fraaie foto’s te maken.

Geld speelt geen rol…

Vanaf Breda International Airport kun je je met een helicopter op laten halen om prachtig te gaan lunchen in het sterrenrestaurant Interscaldis in Kruiningen, Zeeland. Zij hebben een eigen landingsplaats. Met een taxi weer retour naar het vliegveld om daar in je auto te stappen richting ons om te komen overnachten in het vliegtuig.