Boek hier

U klikt een datum naar keuze aan en vervolgens opent zich een maandkalender. Zwarte data zijn nog vrij, de grijze zijn al geboekt. U vult de aanvraag in en wij reageren daarop met een bevestiging. Vervolgens sturen we u een betalingsverzoek via de mail en na ontvangst van uw betaling is de boeking definitief en sturen we het ticket naar u op.

Ook voor het  boeken met een  gekregen cadeauticket “open datum” kunt u hier een geschikt moment kiezen, vul het vakje “opmerkingen” in met “cadeauticket” en het volgnummer dat begint met 270 of 271 en dan nog 3 cijfers.

Annuleringsvoorwaarden:

Gekochte tickets zonder datum zijn onbeperkt geldig t.w.v. de oorspronkelijke aanschaf en terugbetaling kan alleen binnen 14 dagen na aankoop minus 25,= kosten .

Verplaatsen van uw overnachting is mogelijk, hiervoor geldt een minimale termijn van 30 dagen voor uw geplande verblijf, en gaat het om een vrijdag, zaterdag of heel weekend dan is de termijn 45 dagen.

Moet u onverhoopt kort voor uw verblijf annuleren wegens ziekte of ongeval? Dan is uw eigen reisverzekering van toepassing.

Let op! Om teleurstelling te voorkomen, ons vliegtuig is niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

Hulp nodig?  0164 615 966  of  06 22 49 15 56

Bed en Breakfast in een Fokker Friendship