Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 reacties

 1. We hebben enorm genoten! Van alle gemakken voorzien! Heerlijk fietsen in de omgeving naar bijvoorbeeld de Mozesbrug en uitkijkpunt Pompejustoren! Leuk dat je jezelf kunt omtoveren als piloot of stewardess! Lekker ontbijt! Leuke wijnproeverij als je er behoefte aan hebt! Gastvrij! Deze mensen snappen het! Aanrader!

 2. 27 en 28 mei 2020
  Twee nachten te gast geweest bij Esther en Gerhard in hun Fokker Friendship F27 voor ons 50 jarige huwelijk. Dit zijn voor ons twee onvergetelijke dagen geweest wat een verzorging en wat een weelde en luxe aan boord,alles tot in de kleinste dingen verzorgd en perfect geregeld aan alles is gedacht een dikke cijfer 10 als waardering. Als men iets bijzonders wil is dit een aanrader
  Bert en Marrie Verstoep

 3. Overnachten in B&B Friendship is een ware belevenis, ideaal voor luchtvaartliefhebbers!
  Bij de inrichting van deze Fokker F27 is echt aan alles gedacht,met name de details.

  Zeer goed bed met uitmuntende matrassen en goede kussens.
  Sanitair is top en je kunt gebruik maken van de sauna.
  Goede zitbank en tafel op de juiste hoogte met perfecte (draai)stoelen.

  Mooie keuken met alle gemakken voorzien.

  De gastheer/vrouw Gerhard en Esther bedrijven deze B&B met echte PASSIE!
  Je voelt je er echt welkom, aanrader, BEDANKT!

  Eddy & Ralph Cadier en Keer.

 4. Een geweldige ervaring. Vriendelijk ontvangen en alles was heel goed geregeld.
  Alles is ook heel schoon,er zijn voldoende handdoeken (ook voor sauna gebruik)
  Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Wensen zijn bespreekbaar.

  Tip: iets aan de glazen wand doen,je loopt er zo tegenaan. Dit kan een keer fout gaan!!

 5. Beste Esther en Gerhard
  Ons verblijf in jullie geweldige accommodatie was super!
  Jullie gastvrijheid, de mooie tuin en de bijzondere beleving van het slapen in een luxe vliegtuig was top!
  En niet te vergeten het heerlijke ontbijt en de fijne wijnen!

  Een aanrader om heerlijk ff te ontspannen en de Brabantse Wal te ontdekken!

  Tot een volgende keer
  Groet Pierre en Angela

 6. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen.
  Alles is tot in de puntjes geregeld en van alle luxe voorzien.
  We hebben gebruik gemaakt van 2 fietsen en de mooie omgeving verkend.
  Als sluitstuk een heerlijk verzorgd ontbijt.
  Het was een geweldige ervaring en hebben erg genoten.

 7. april 2019

  Positieve ervaringen
  Wil je een ongewone, maar zeer prettig overnachting: dan is Friendship in Hoogerheide echt een aanrader. Slapen in een omgebouwde Fokker. Nee, ben niet ingehuurd om dit te schrijven, ben gewoon spontaan uit mezelf (en ook mijn partner) enthousiast over dit verblijf. Niet de goedkoopste overnachting maar dat is een echt vliegtuig ook niet. Nieuwsgierig? Wij zeggen DOEN!! Meer uitleg is niet nodig, bezoek de site en ervaar het zelf.

  Verbeterpunt(en)
  Doordat de architect de ruimte van het vliegtuig wil laten ervaren, is er gebruik gemaakt van doorzichtige wanden. Niet iedereen heeft dat even goed in de gaten. Niet veranderen, alleen goed uitkijken.

 8. maart 2019

  Een uniek onderkomen met een uitzonderlijk ook voor detail. Het luchtvaartthema is erg ver doorgevoerd en daardoor geen “gimmic”, maar echt een complete ervaring. Aan alles is gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader.

 9. februari 2019

  Het was een geweldige ervaring. Het is echt een unieke locatie. Het ziet er fantastisch schoon uit en de eigenaren zijn uiterst gastvrij. De omgeving is heerlijk rustig en het ontbijt is ontzettend goed verzorgd, daarna kan je echt geen honger meer hebben. Mocht je in het dorpje gaan dineren raden wij ‘ bij de Pastoorij’ aan. Hier loop je in 15 min naartoe. Wij kunnen het iedereen aanraden. Er zit ook een wijnwinkel bij, dus je kan er ook nog een wijnproevers krijgen. Niks dan lof

 10. Voor mijn 70e verjaardag zouden we gaan overnachten in een “verrassings B&B”
  Het bleek de bestemming van een airport: Hoogerheide NB. Daar aangekomen zie je de Fokker Friendship, want dat was het, pas als je om het huis bent gereden. De Friendship is van de weg af niet te zien, het toestel staat in al haar schoonheid te pronken in de achtertuin.
  Eenmaal binnen had de cabincrew, mijn vrouw, voor een feestelijk glaasje bubbels gezorgd; de eigenaresse had vlaggetjes opgehangen. Een privé vliegtuig met een zitje, een lekker bed, badruimte en douche met daarachter een sauna!
  De cockpit nog in originele staat, inclusief gezagvoerdersjasje en pet of pilotenjack met ouderwetse leren cap.
  We hebben nog nooit zo lekker geslapen en ’s ochtends werd door het grondpersoneel een heerlijk ontbijt gebracht.
  Esther en Gerhard, jullie hebben een prachtige verrassings B&B met deze Fokker Friendship!

 11. Beste Esther en Gerhard,

  Bedankt voor deze hele bijzondere overnachting wat een bijzondere ervaring slapen in een vliegtuig. Zelfs turbulentie hebben we mogen ervaren. Alles is een een woord perfect
  Wij hebben echt ontzettend genoten bedankt daar voor

 12. Caroline, oktober 2018

  Dit weekend waren we helemaal in de wolken bij B&B Friendship in hun Fokker Friendship. Wat een beleving hier een nacht door te brengen. Alles is tot in de puntjes geregeld en van alle gemakken voorzien. Een heerlijke regendouche in de saunaruimte, een prima bed en Netflix op de tv om even te relaxen. Zelfs aan een badjas, slippers, fleecedeken en warme sokken voor op de bank is gedacht! Superleuk ook in de cockpit te kunnen zitten in een pilotenpak, leverde hilarische foto’s op. Aanrader! 🙂

 13. Romy en Niels, oktober 2018

  We hebben een fantastische en unieke overnachting gehad in B&B Friendship. Het welkom was hartelijk, de korte rondleiding met uitleg heel duidelijk en het verblijf voortreffelijk. We hebben onze ogen uitgekeken en genoten van het lekkere ontbijt, de sauna en de regendouche. Zelfs aan dekentjes, badjassen en warme sokken is gedacht.
  In de originele cockpit kun je ervaren hoe het is om een piloot te zijn. De details en afwerking is helemaal af. Een aanrader!

 14. leo van overveld, oktober 2018

  Alles super, de ontvangst, ,de accommodatie het ontbijt, alles grote klasse.!!!!

  Echt een verblijf voor iemand(en) die een hart voor de nostalgische luchtvaart heeft.

 15. Ineke en Koos Robart, oktober 2018

  Warm welkom door de gastvrije eigenaar, alles is tot in de puntjes verzorgd. Schoon opgeruimd en smaakvol onderkomen, er is veel aandacht besteed om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het vliegtuig staat in een parkachtige tuin. De omgeving van Hoogerheide is prachtig, wat een ruimte t.o.v. overvol Randstad. We hebben Genoten met een hoofdletter G. Als je van rust en ruimte houd is dit een Top locatie.

 16. Jeanne, september 2018

  Slapen in een prive vliegtuig was een onvergetelijke ervaring.
  De ruimte in het vliegtuig was zo op en top met zorg aangekleed met de modernste middelen en super schoon. Een unieke ervaring om ook hier gebruik te maken van de sauna en vervolgens bij te komen op het heerlijke bed.
  Het ontbijt werd s morgens op ons gewenste tijd gebracht. Een mand vol verrassingen.
  Niet alleen de belevenis van het vliegtuig zelf vergeten we niet, ook de omringende tuinen, met aandacht voor variatie en kleur!

 17. Habers, september 2018

  Super leuke ‘locatie’ een b&b in een vliegtuig. Het dorp Hoogerheide is verder niet zo bijzonder.
  Gastvrouw en gastheer zijn zeer gastvrij en het ontbrak ons dan ook aan niets.
  Er zijn kosten nog moeite gespaard het vliegtuig tot een gastenverblijf om te toveren.

 18. Ellen de Levie, augustus 2018

  Geslapen in het vliegtuig in een prachtig aangelegde tuin, met eigen terrasje.
  De inrichting is heel mooi, met zelfs een sauna!
  Antwerpen en Zeeland liggen om de hoek. Dus genoeg te doen.
  Ontbijt was goed verzorgd.
  Gastvrije B&B

 19. Karin Boersma, juli 2018

  We hebben een prima overnachting gehad in de Friendship. Het vliegtuig is een unieke ervaring, maar ook de andere kamers zijn netjes en comfortabel. Alles is tip-top in orde en een zeer vriendelijke ontvangst. Een aanrader.

 20. J. Kelemen, juni 2018

  We verheugden ons zeer op ons bezoek aan de Fokker Friendschap. Alle verwachtingen die wij hadden zijn meer dan waargemaakt. We hadden prachtig weer en konden genieten van het fijne terras! We hebben allebei er heel erg van genoten!

  Verbeterpunt(en)
  We wisten niet dat er drankjes etc. aanwezig waren voordat wij aankwamen. Dus hadden we zelf voordien even boodschappen gedaan. Misschien is het handig dat van te voren bekend is, dan weet je dat zelf drinken meenemen dus niet meer nodig is.

 21. Gerdien en Andre, juni 2018

  Erg leuke ervaring om in een Fokker te slapen, alles was gewoon top. We werden gastvrij ontvangen. Aan niets was tekort of wat we misten, prive terrasje, sauna, koelkast was goed gevuld, ontbijt werd op de afgesproken tijd gebracht met lekkere broodjes, crossantjes, beleg, fruit enz.
  Esther en Gerhard zijn echt geweldige mensen