De crew van B&B Friendship

De Crew

Ons team bestaat uit Esther Slootweg & Gerhard Horstink, de eigenaren en exploitanten van zowel B&B Friendship, B&B Domaine Haute Bruyère en Horstink Wijn; proeflokaal en wijncursuscentrum. Zij runnen dit gecombineerde horecabedrijf sinds 1998 en nog steeds met veel plezier!

Beiden zijn opgeleid op een hotelschool, hebben gewerkt in diverse bedrijven en elkaar leren kennen in de wijnhandel. Naast werken zijn de hobby’s van Esther haar poezen, kippen en schapen. Lekker eten en genieten van goede wijnen doen ze samen. Gerhard heeft een vliegbrevet voor éénmotorige toestellen en daarnaast raced hij graag op zijn koersfiets door het Brabantse en Zeeuwse land.

Al het werk kan niet alleen gedaan worden dus zijn de dames Jacintha Bernaards en Maxie Pavaillon verantwoordelijk voor de dagelijkse housekeeping van zowel het vliegtuig, de 5 B&B kamers, het proeflokaal en de privé woning.

Jacintha is moeder van 2 zoontjes en als die mannen op school zitten komt ze bij ons werken.

Maxie is van oorsprong Française, maar woont al een aantal jaren in Nederland. Eigenlijk is ze kapster maar dit werk vindt ze veel leuker! Haar hobby’s zijn het gezellig inrichten van haar huis en ze is graag in de natuur om bijvoorbeeld met haar hond te gaan wandelen.

Jacintha en Maxie
Terreinbewaking
Onze bosbeheerders, Drentse Heideschapen