Uw verblijf

Wat mag u als gast in ons vliegtuig verwachten? Ten eerste natuurlijk de luxe en comfort van een suite, denk aan een heerlijk bed, luie bank, huisbioscoop, keukentje en ruime badkamer mét een echte sauna. En een uitgekiend systeem voor wat betreft airco, verwarming en frisse lucht. Alle verlichting is dimbaar voor de juiste sfeer en aan muziek en wifi is natuurlijk ook gedacht. Bij mooi weer wacht een privé terras aan de rand van de vijver.

Wij adviseren onze gasten om al in de ochtend naar onze regio “De Brabantse Wal” af te reizen want er is hier van alles te zien en te doen. Kijk maar eens op de website van het VVV.  Vervolgens bent u welkom bij ons vanaf 15:00 uur en mag blijven tot 12:00 uur de volgende dag. Tijdens uw verblijf staan en gratis twee fietsen voor u klaar. Sommige dagen hebben afwijkende aankomst- en vertrektijden, zie hiervoor de knop “tarieven”.

Koffie, thee en warme choco met koekjes zijn bij de prijs inbegrepen, net als het ontbijt. De koelkast is gevuld met 5 soorten “bubbels”, frisdranken, wijnen, bier en diverse soorten mix-drankjes in blik, deze extra’s tegen een bescheiden vergoeding net als chips, pinda’s en borrelnootjes. Wij verwelkomen onze gasten zelf en begeleiden ze naar het vliegtuig welke op een paar minuten lopen van ons huis staat.

Dineren

We hebben een aantal goede restaurants in de buurt, de meeste op loopafstand, en laten bezorgen of afhalen is mogelijk.  Op alle dagen van de week kunt u bij hotel De Jonckheer in Ossendrecht gerechten laten bezorgen, de hieronder genoemde restaurants leveren meestal van donderdag t/m zondag.  Check hun websites voor actuele mogelijkheden.

Er staat een oventje met magnetron dus zelf iets afbakken of opwarmen kan ook. Voor de wijnliefhebbers is er een wijnproeverij aanwezig: verschillende wijnen in halve flesjes met uitgebreide informatie. Na het diner wacht de sauna en er liggen lekkere badjassen, fleecedekens en bedsokken klaar. Daarna met een drankje voor de buis, Netflix staat aan. Tussendoor kun je in de cockpit plaatsnemen om je eigen vlucht te maken.

Diverse extra’s om uw verblijf aan te kleden kunt u bij de boeking al aangeven, gebruik van de bar kunt u ter plaatse afrekenen.

Bloemen                                              vanaf 15,-

Bonbons                                              vanaf 10,-

Taartje                                                  vanaf 10,-

Bar tegoed                                         ieder gewenst bedrag

Slingers ophangen                         gratis

Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide
Grenspark Kalmthoutse Heide ligt om de hoek
Stadspaleis het Markiezenhof in Bergen op Zoom