Uw verblijf

Wat mag u als gast in ons vliegtuig verwachten? Ten eerste natuurlijk de luxe en comfort van een suite, denk aan een heerlijk bed, bankstel, eettafel met fijne stoelen, huisbioscoop, keukentje en ruime badkamer mét een echte sauna. En een goed systeem voor wat betreft airco, verwarming en frisse lucht. Alle verlichting is dimbaar voor de juiste sfeer en aan muziek en wifi is natuurlijk ook gedacht. Bij mooi weer wacht een privé terras aan de rand van de vijver.

Alvast even binnen kijken?

Wij adviseren onze gasten om al in de ochtend naar onze regio “De Brabantse Wal” af te reizen want er is hier van alles te zien en te doen. Kijk maar eens op de website van het VVV.  Vervolgens bent u welkom bij ons vanaf 15:00 uur en uitchecken is pas om 12:00 uur de volgende dag. Tijdens uw verblijf staan en gratis twee fietsen voor u klaar.

Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen, net als het ontbijt. De koelkast is gevuld met 5 soorten mousserende wijnen, fris, bier en mix-drankjes in blik, deze extra’s tegen een bescheiden vergoeding net als chips, pinda’s en borrelnootjes. Daarnaast huiswijnen voor 7,50 per fles.

Dineren

We hebben een aantal goede restaurants in de buurt, de meeste op loopafstand. Check hun websites voor actuele openingstijden.

Er staat een magnetron en de keukenkraan is tevens een kokend-water-tap. Voor de wijnliefhebbers : een wijnproeverij ligt in het vliegtuig, verschillende wijnen in halve flesjes met uitgebreide informatie. Na het diner wacht de sauna en er liggen lekkere badjassen en zachte dekens klaar. Daarna met een drankje voor de buis, Netflix staat aan.

Diverse extra’s om uw verblijf aan te kleden kunt u bij de boeking al aangeven, gebruik van de bar kunt u ter plaatse afrekenen.

Bloemen                                              vanaf 17,50

Doosje bonbons                             vanaf 10,-

Gebakjes, 2 stuks                           7,50

Bar tegoed                                         ieder gewenst bedrag

Slingers ophangen                         gratis

Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide
Grenspark Kalmthoutse Heide ligt om de hoek
Stadspaleis het Markiezenhof in Bergen op Zoom